top of page

AVALON & ATLANTIS VLOEIEN NU SAMEN : TRANSCENDENTIE MET DE FREQUENTIES VAN AVALON , ALPHA/OMEGA EN OPENING MET HET ZELF SCHEPPENDE VERMOGEN.

Zeer diepgaande meditatieve sessie waarin je rechtstreeks in verbinding gesteld wordt met je spirituele/etherische lichaam en de Ley Lijnen die de Golflengtes van Alpha/omega bewustzijn openen, jouw verbinding met Licht Aarde Zon & maan energieën en de Ley lijnen die het astrale veld loslaten of datgene wat continue dualiteit vormt.

De ruggengraat zal een volledige ommekeer en uitzuivering ondergaan waarbij de zogenaamde "Hoorn des overvloeds" terug in de juiste richting gedraaid wordt , de longen worden uitgezuiverd met een verankering van De Eeuwigheid ademhaling  (The Eternal Breath of  life)

Angsten , en andere emoties worden gelost door nieuwe technieken en smelten samen met de Elementen en de frequenties van Avalon of de 7eD.  De belangrijkste uitzuivering zal plaats vinden in het sacrale centrum die een volledige "Split Shift" zal ondergaan om het zelf scheppende vermogen te open. De hele meditatie dient minimaal een maand lang te worden beoefend om heel erg snel de brug van licht te slaan.

Deze meditatie werd op mp3 opgenomen en kan je makkelijk via je gsm beluisteren en integreren omdat het voornamelijk belangrijk is om deze in de avond te doen voor het slapen gaan om in die zin dat de transmutatie gedurende de nacht diep kan door werken. In de ochtend  en doorheen de dag wordt het beoefenen van de Eeuwigheid ademhaling zeer belangrijk omdat dit het hele organisme opent en samensmelt met vernieuwing in de cellulaire structuur.

Duur : 60 min, 33€

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page