top of page

 

Therapeutic Touch

Taking Charge of Your Health & Wellbeing

 

“Van Stress naar Harmony, Balans & Welzijn"

ZUMBA-POWER YOGA-FITNESS

MEDITATIE-PSYCHOLOGIE-HEALING

 

1-dags training per maand

IMG_2281.00_00_17_06.Still002.jpg

 

 

DE HEDENDAAGSE EVOLUTIE EN DE EIGENTIJDSE INFRASTRUCTUUR" vraagt van ons om ons te verdiepen in Moderne Technologie omdat alle maatschappelijke normen en waarden zo diep veranderd zijn dat velen het niet meer evident vinden om stressloos en in balans te leven.

Dit is de reden waarom ik deze "zondags trainingen" ingeschakeld heb. De bedoeling hiervan is dat je de technieken die je ontvangt, dagdagelijks kan inschakelen om belangrijke problematiek uit te bannen en jouw gezondheid en welzijn op de voorgrond te plaatsen.

Dit betekent evenwel dat je de psychologie binnen ervaringen kan veranderen, jezelf opwaarderen via fitness -en meditatietechnieken waarbij evenveel aandacht gegeven wordt aan gezonde voeding en het belang van alle elementen in ons lichaam.

Sommige mensen wensen fitness te doen om vetcellen los te laten of meer energie vrij te maken; maar het feit is dat wanneer emotionele toestanden in de weg staan die opgeslagen liggen in deze vetcellen en andere cellen, de fitness weinig voldoening geeft. Daarom is het zo belangrijk dat wij via meditatieve technieken oude balasten vrij maken, de ademhalingzodanig herstellen  zodat deze vrij kan circuleren in alle lichaamsdelen

 Dit wordt bevrijding genoemd en kan jou in staat stellen om heel nieuw leven op te bouwen dat verjonging, welzijn en geluk promoot binnen nieuwe creatieve wegen . De bedoeling hierbij is dat zowel je lichaam als je manier van denken veranderen.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN:

 

1.POWER UP FITNESS:

 

De beoefening van fitness disciplines dienen om lichaam en geest te reinigen van oude balasten en blokkades, om zich te verjongen en te versterken en om jezelf in nauwer contact te brengen met je oorspronkelijke kracht, kennis en talenten. Het vrijgeven van toxines en schadelijke elementen gebeurt op het fysiek, energiek, emotioneel, mentaal en spirituele niveau. Een combinatie van power yoga, dru yoga, zumba en spierversterkende fitness bouwen een onontbeerlijk totaalpakket op om de circulatie in lichaam en geest te herstellen.

Bij voldoende interesse  zal Water Therapie toegepast worden in het zwembad.

Deze training met bevrijdende technieken voor de rug, buikorganen, bekken, benen, heup, schouders kan je gedurende 1 maand integreren.

Hedendaagse muziek speelt hierbij een voorname rol zoals HIP HOP, ROCK&ROLL, SALSA, REGEATON, POP.

 

2.MEDITATIE EN HEDENDAAGSE PSYCHOLOGIE

 

Meditatie is in onze levensstijl niet meer weg te denken in die zin dat de HEDENDAAGSE TECHNIEKEN heel wat problematische toestanden in het zelf en de maatschappij oplossen . Het is eerder een “must” geworden om te leren omgaan met ENERGIE, jezelf te leren kennen waardoor je dingen in je leven kan elimineren die niet meer van toepassing zijn maar die jou nog wel blokkeren.

Op dezelfde manier kan je door energie nieuw bewustzijn opbouwen. Dit alles heeft heel wat ondersteuning, kennis en begrip nodig om het nieuwe in manifestatie te brengen en oude manieren van denken te laten varen.

Meditatie is dus zeker geen NONSENSE meer; maar begeleidt en ondersteunt onze evolutie, wat uiteindelijk leidt tot gezondheid, harmonie, welzijn, ontspanning en vitaliteit. Je leert hier iedere zondag nieuwe technieken kennen waardoor je jezelf continu kan veranderen en opwaarderen wat niet alleen jezelf ten goede komt maar ook je omgeving, familie, werk situaties en andere problematiek die je leert uitzuiveren. Zeer interessant om dagelijks toe te passen en toe te zien hoe het werkt. Deze eerste zondag krijg je alvast een blik binnen het universele spectrum waaruit jij bestaat en waarom KLEUREN en CRYSTALLEN als bewustzijns factor zo belangrijk zijn. Waarom ben je aangetrokken door bepaalde kleuren/CRYSTALLEN en andere elementen en welke invloed hebben deze op jouw bewustzijn?

3. GEZONDHEID: VOEDING EN COMMUNICATIE MET ALLE ELEMENTEN 

 

Wij worden dagdagelijks geconfronteerd met nieuwe problemen waardoor er gevraagd wordt om diepliggende angsten los te laten die invloed hebben op gezondheidsproblemen, excuses, frustraties, gewoonte patronen, verslavingen, oude relaties, oude connecties, werkgelegenheden ...

Oude gehechtheden, toxines, bacteriën, voornamelijk in relaties,  verslavingen,ongezonde voeding en zo verder worden volledig onder de loep genomen waardoor de chaos uitgezuiverd kan worden die je weerhouden om de brug te slaan naar wie je echt bent, je capaciteiten, creativiteit en uiteindelijk je authenticiteit.

Dit derde deel belooft heel wat “fun” naar boven te brengen:de bedoeling is om telkens een nieuw onderwerp onder de loep te nemen, in contact met de natuur elementen zoals bijvoorbeeld onze dagelijkse voeding en voedingswaardes vermengd met evenveel aspecten van jouw creativiteit, inzichten, waardes, normen en dergelijke. Er is dus heel wat ruimte op het einde van deze dag om een groepsgesprek te openen wat zeer interessant is voor iedereen.

 

Iedere 1e zondag van de maand: 10u30- 17u30

Nrg: 144 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE AANVERWANTE WORKSHOP BEVAT VOLGENDE UITLIJNINGEN :

"DE TEMPEL VAN LICHT"

☆1☆

Je leert het oorspronkelijke 12 Chacra systeem of energiewielen op te zetten waardoor je continue 

alles ellimineert wat in de weg staat en wat de bewustzijnstoestanden zijn in deze energetische systemen waarmee jij iedere dag leeft. Het zal jou helpen kracht op te bouwen, nieuwe richtlijnen te geven en bepaalde lege vaten te vullen. Daardoor leer je de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen omdat jouw rechtstreekse verbinding met de Bron terug hersteld zal worden. ALLE 12 chacras worden uitvoerig uitgelegd zodat je kan leren begrijpen waarom vele dingen in het leven niet werkten voor jou. 

☆2☆
Er wordt eveneens een 12-ledig energieveld opgesteld dat elk 12 bewustzijnstoestanden bevat 

waarmee je kan werken om dingen uit te zuiveren om om dingen op te bouwen. Dit zal jou in staat stellen om in kennis te kome van de 12 dimensies die samenvloeien met 12 universa waar wij allen deel vanuit maken. Op deze manier kan je in co-creatie treden of data/informatie ontvangen vanuit verschillende energetische stations. Dit is essentieel in die zin dat jouw specifieke informatie, vibratie en associaties nieuwe intelligentie en kennis openen die van belang zijn voor jouw deel in de evolutie. 

☆3☆
Je zal leren hoe je de densiteit van het electromagnetische systeem kan overschrijden en hoe je crystallijne grid structuren kan opzetten die op dit moment over de hele aarde verankerd zijn. De studie van grid structuren in het lichaam zelf wordt vanaf 2018 de belangrijkste stroming omdat daardoor alles in het leven, in de economie, de politiek en manieren van samenleven zal veranderen. HET WORDT “THE FLOW OF NEW CREATIONS AND LIVING LIGHT EARTH” genoemd. 

☆4☆
Het oorspronkelijke zelf dat ook wel “Ik Ben Aanwezigheid” genoemd wordt met de 144 bewustzijns toestanden zal u dagdagelijks helpen om nieuwe waarden op te bouwen zodanig dat niets jou nog kan weerhouden om alle lagere mentaliteit los te koppelen zoals verslavingen, angsten, oude relaties, ziekte patronen, minderwaardigheid, zelf-sabotage enz.... Of kortom een mentaliteit en bewustzijn dat geen evolutie kent versus de crystallijne waarden en capaciteiten die door onthechting van alle het oude worden opgebouwd wat pure kracht is, passie, vertrouwen, geloof, wellness, en de openbaring om met alles wat leeft en ademt te leren werken. Als we beseffen dat over ieder van de 12 energiewielen in het lichaam minstens een boek geschreven kan worden, dan kunnen we ook eventjes stilstaan bij het feit waarom wij zoveel waardevolle en oeroude – maar gemoderniseerde- informatie verloren hebben. Dit zal eveneens uitgelegd worden.
☆5☆
Het klierenstelsel zal eveneens uitgezuiverd worden. Evolutie is eenmaal simpelweg bewustzijns verruiming en menselijke ontwikkeling tot we terug aan de oorsprong en verfijning van onze anatomie komen die uit zuivere golflengtes van licht bestaat en door het bewustzijn dat in de verschillende eerste 12 stralen van creatie zit verankerd kan omgevormd worden van carbon naar licht stromingen.
☆6☆ 

Vastgeroeste ademhaling en bacteriële voeding zijn de voornaamste oorzaken van alle ziekte symptomen op aarde, zowel emotioneel-mentaal-fysiek als maatschappelijk die door heel lage zintuigen ontwikkeld werden zoals dierlijk voedsel, gemanipuleerd voedsel, voedsel die door de media machines opgelegd werden en dus het lichaam gecodeerd voorheen met vibraties die niet inherent zijn aan de mens. In dit seminar wordt de ademhaling hersteld op verschillende niveaus zodanig dat de zuurstof die je inademt tot in iedere cel van je lichaam geraakt. Dit wordt eveneens gevoeld als golven van licht waardoor je overgebrachte negatieve en ziekmakende patronen kan elimineren. Aangezien hierdoor heel het circulatiesysteem in je lichaam veranderd, gaat je lichaam ook automatisch meer kracht en vitaliteit en uiteindelijk verjonging uitstralen.


Alles is energie, in de vorm van BEWUSTZIJN of PSYCHOLOGIE. Ons lichaam heeft verschillende niveaus waar zich blokkades kunnen voordoen. Zo hebben we een fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch (spiritueel) niveau. Naast ons lichaam hebben we ook nog eens onze omgeving en de invloed die deze kan hebben op onze gedachten en gevoelens.

Op deze dag  wordt er intensief aan jou gewerkt  om deze -diepgaande transformatie te integreren.

Mensen met zware ziektepatronen, sport mensen, jeugd.. kunnen hier enorm veel technieken leren en inzicht krijgen over eliminatie procedures, onafhankelijkheid  en uiteindelijk  zelfredzaamheid.

 

bottom of page