top of page
3-DAY RETREAT (3).png

Individuele Counseling of Healing Sessie

 

 

Heel wat mensen zien het dezer dagen niet meer zitten en stuiten vaak op enorm onbegrip, chaos en verwarring.

De reden hiervan is omdat wij in een periode van grote transitie beland zijn waarin we allen gevraagd worden om alle oude balasten , mentaliteit en ziekte symptomen te laten varen  : Dat is Evolutie die het individuele ontwikkelingproces te versnelt. Wat er dan gebeurt is dat mensen dagdagelijks geconfronteerd met  diep liggende angsten en gezondheidsproblemen, excuses, frustraties, gewoontepatronen , verslavingen, oude relaties, en andere.

Sommigen laten gemakkelijk los , anderen bevinden zich in een mallemolen van zelfdestructie. Oude gehechtheden, toxines, bacteriën, relaties verslavingen en zo verder worden onder de loep genomen . Een  individuele sessie kan zeer helend werken om nieuwe inzichten te krijgen en ook richtlijnen te ontvangen betreffende je relaties, gezondheid, werk en voornamelijk jouw psychologie.

Deze individuele sessie dient voornamelijk om je te helpen de brug te slaan naar je oorspronkelijke Essentie, kracht en vitaliteit, en zoveel meer waarbij oude balasten  en onbewuste toestanden losgelaten worden.

Mijn specialiteit ligt  sedert 15 jaar in de neurologie en psychologie omdat deze elementen de basis vormen van een mentaal gelukkig en gezond leven. Helaas heeft de maatschappij doormiddel van immense onderdrukkings patronen de mens zodanig verziekt dat het soms moeilijk wordt om de gouden naald in het hooi te ontdekken. Diepere en zware ziektes zoals psychose en de hoogste normen van MINDERWAARDIGHEID EN AANVERWANTE ZELFDESTRUCTIE, verslavingen, panische angsten, alzheimer, ADHD, kanker, trauma en overleving, zenuwziektes, bloedziektes, zwaarlijvigheid, angsten, EN VOORNAMELIJK DEPRESSIE/ZELFMOORD NEIGINGEN  and andere gerelateerde mentale toestanden worden eveneens behandeld.

DIEPERE ONDERSTEUNING WORDT KAN AANGEBODEN VIA AFSTEMMINGEN AANGEPAST AAN JOUW BEHOEFTES :

Wellness Water therapie, massage therapie, meditatieve therapie, dans therapie, creatieve therapie....

Ben je geïnteresseerd of wens je meer informatie, graag een mailtje naar : unifiedfields@live.be

of 0471/36 44 22

Iedere sessie kan per telefoon, in persoon of via Skype

Energie: 166€/1 uur
bottom of page