top of page

"THE MAGIC BOX"

YOGA, DANS, MEDITATIE & CREATIVE ARTS VOOR KINDEREN

8-12 jaar: 1 dag per maand

 

zumba-kids.jpg

WIE BEN IK EN HOE KAN IK DE WERELD BINNEN IN MIJ LEREN BEGRIJPEN

 

Kinderen vragen vandaag heel wat aandacht en oplossingen waar leerkrachten en ouders het vaak niet meer zien zitten.. In deze trainingen worden kinderen op speelse wijze technieken aangeleerd die hun hele jonge leven kan veranderen.

Het wordt eerder een zelfontdekkingsreis waarin problematische toestanden worden opgelost, waarin kinderen leren zichzelf te helpen door een sterke mentaliteit te ontwikkelen via zelfexpressie en verschillende methodieken, in die zin dat de grootste beperkingen overbrugd worden : van het elimineren van angsten, woede, frustraties, verdriet, minderwaarigheid, zelfmanipulatie, kwetsbaarheid, herhalende ziektepatroneen zoals simpele buikpijn en hoofdpijn; tot het openen van zelfredzaam potentiëel.

Dit betekent dat voor elk probleem een oplossing aangeboden wordt ongeacht de intensiteit en de oorsprong.

 

Yoga, Dru-Yoga & dans: Muziek zoals hiphop, rock & roll, blues en inspirerende zachte klanken worden verwoven in deze training, afgewisseld met creativiteit en meditatie met als doel zelfexpressie, gezondheid en mentale capaciteiten te verhogen.

 

Doormiddel van Actieve Meditatie leren kinderen hun talenten kennen , angsten te overbruggen, vermoeidheid uit de weg te ruimen , om weerstanden en andere gedragspatronen te veranderen

Voor elk probleem is er een oplossing. Uiteraard wordt er dan ook heel wat ruimte gegeven om dit uit te drukken via verschillende mediums die aan bod komen en uitgedrukt worden als “creative insights & arts”

 

CREATIVE ARTS:

De aangeboden creativiteit heeft als doel het zelfontdekking-proces te stimuleren. Via kleur-analyses wordt ieders’ PSYCHOLOGIE uitgelegd in termen die kinderen begrijpen waardoor zij een intensievere en leuke relatie met zichzelf en de buitenwereld kunnen opbouwen.

WIE BEN IK EN HOE KAN IK DE WERELD BINNEN IN MY SHIFTEN

SPECIALTY VOOR JONGEREN: 12-20 jaar

1 dag per maand


“HIP HOP: BREAK FREE AND BECOME THE ART THAT YOU ARE” WHEN MEDITATION,

ART AND FITNESS BECOMES MEDICATION

 

 

 

Jongeren vragen vandaag heel wat aandacht en oplossingen waar leerkrachten en ouders het vaak niet meer zien zitten...

In deze trainingen worden jongeren technieken aangeleerd die hun hele jonge leven kan veranderen.

Van mentale/psychische zwakte naar expressieve kracht, kennis en sterke mentaliteit.

Universele zelfontwikkeling is vandaag een MUST geworden, in die zin dat de grootste beperkingen overbrugd kunnen worden : van het elimineren van angsten, woede, frustraties, verdriet, minderwaarigheid, uitbuiting, social media en drug verslavingen tot het openen van zelfredzaam potentiëel.

Dit betekent dat voor elk probleem een oplossing aangeboden wordt ongeacht de intensiteit. Gaande van het opbouwen van relaties, tot studie keuzes, tot instant zelf-help technieken.De omschakeling in hetbewustzijn gebeurt via van muziek uit rock&roll, hip-hop lyrics, en hedendaagse pop die niet enkel uitgelegd wordt; maar eveneens geïntegreerd word.

 

Meditatie om de innerlijke psychologie te verdiepen : Wat betekent jouw geboorte en aanverwante astrologie, astronomie en de invloed daarvan op jouw innerlijke wereld en expressie mogelijkheden : de kunst van communicatie. We leren werken met codes die karakter en mentaliteit veranderen.Simpele dingen die helpen om sommige chaotische toestanden te verlaten en angsten te overbruggen.Dit belooft heel wat “fun” naar boven te brengen om jezelf OF DE KUNST VAN JOUW IDENTITEIT TE LEREN KENNEN WAT NEERKOMT OP “SELF EMPOWERMENT”!

 

Komen aan bod: gezonde voeding, kruiden, mineralen-edelstenen, kleurpsychologie, de betekenis van kleding mentaal/psychisch/fysisch, houding, natuur elementen, de invloed van de kosmos en de planeten, relaties zoals met

vrienden –ouders-eigenheid ....Voorstellen worden op de eerste lijn geplaatst.

 

CREATIVE ARTS: Become The Magician & proof it! De aangeboden creativiteit heeft als doel het zelfontdekking-proces te stimuleren. Via kleur-analyses leer je mekaars’PSYCHOLOGIE uit te leggen die een intensievere en leuke relatie met het zelf en anderen opbouwt.

music_party_backgrounds_with_people_silh
bottom of page