top of page

2-daagse Geleide uitstap
 Jaarlijkse Supper Beurs in

SAINT-MARIE-AUX MINES, FRANKRIJK -ELZAS
DO 27 JUNI 2024: 10.00-17.00 Seminar
VR 28 JUNI 2023: 10.00-15.00 Geleide uitstap


 

 

Dit is een unieke kans voor iedereen die een passie heeft voor kristallen en die meer wenst te weten over de werking, gebruik en andere toepassingen op lichaam, geest, je woning en je omgeving; en ook voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke healings technieken met het kristallen rijk of gewoon voor iedereen die ervaring/informatie wenst ivm kristallen en er eventueel wenst te dragen en ermee te werken.

Het belooft supper interessant week-end te worden, makkelijk toepasbaar en zeer leerijk.

Een Go Get the Flow of Now, terug naar de natuur....

De beurs in Saint-Marie-aux-Mines is zeer uniek en enorm groot: je hebt minimaal 2 tot 3 dagen nodig om de hele beurs te kunnen bekijken, er worden ook toespraken en andere evenementen aangeboden.

Aangezien je hier makkelijk verloren kan lopen, geef ik een rondleiding met uitvoerige uitleg van de belangrijkste kristallen en edelstenen die wij tegenkomen alsook belangrijke juwelen en je leer je waar je moet op letten voor je een aankoop doet.

Kristallen kunnen ons helpen te genezen en te helen, alleen is het niet zo evident om daar mee om te gaan. Ons lichaam zit nu eenmaal complex in mekaar en ziekte is meestal een gevolg van vele patronen en gedachten die we al jaren met ons meedragen. Om onszelf te verlossen van alle oude gewoonten en gedachten hebben we geduld nodig, maar ook heel wat inzicht in onszelf en ons leven.

Kristallen en edelstenen ontstaan aan het oppervlak van onze aarde of in gebergtes, of helemaal ondergronds. Deze gesteenten geven afzonderlijke of gemixte trillingen af en omdat ze direct uit de aarde komen zitten ze vol met pure energie. Juist die energie kunnen wij mensen gebruiken om onbalans in lichaam en/of geest te herstellen. Het is dan noodzakelijk om te leren hoe je jezelf verbindt met de energetische Ley Lijnen onder de aarde om maximaal informatie en energie te kunnen doorsturen.

 

 Alle kristallen of edelstenen hebben invloed op alle afzonderlijke organen. Het gaat erom dat het trillingsniveau van de steen gelijk is aan dat van een bepaald orgaan zodat, wanneer er een onbalans in dat orgaan is, de energie die de steen afgeeft kan helpen om de disbalans weer te herstellen.


Alles is energie, in de vorm van BEWUSTZIJN of PSYCHOLOGIE. Ons lichaam heeft verschillende niveaus waar zich blokkades kunnen voordoen. Zo hebben we een fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch (spiritueel) niveau. Naast ons lichaam hebben we ook nog eens onze omgeving en de invloed die deze kan hebben op onze gedachten en gevoelens.

GEEN VOORKENNIS NODIG, VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK: PRAKTISCH 

1.WIJ SPREKEN AF IN SELESTAT:

Dit is een klein stadje net voor Saint-Marie-aux-Mines(altijd volgeboekt en niet aangenaam om te overnachten). 

Je hebt in Sélestat vele goede restaurantjes en je kan evenzeer genieten van de vele aangename snacks op de beurs zelf. 

Het is zo een 20 min met de bus tot SAINT-MARIE-AUX MINES aangezien er geen trein station is! Google geeft foute info!

Ieder uur van de dag is er een bus heen en terug naar Saint-Marie aux Mines en is eigenlijk een prachtige rit door de bergen.

2. Met de trein kan vanuit België of Nederland zeer gemakkelijk tot Sélestat reizen (4 à 5 uur Talgo)

4. Vrijdag 23/6/2023: 19u30-22u00

 Wij spreken af op mijn plek in Sélesat (dichtbij het station): Hier krijgen jullie een inleiding over 

 De 22 basis kristallen die verbonden zijn met de 12 energetische centra in jou lichaam komen allemaal aan bod zodanig dat je een idee krijgt van de mogelijkheden en her bewustzijn/psychologie dat zij dragen.

Toepassings mogelijkheden om fysiek/mentaal herstel te bevorderen.

 Voorbeelden om ziektes te genezen : alzheimer, hart-vaat ziektes, beenderstelsel, trauma's, spierziektes, simpele kwalen, haaruitval , klierziektes, vetzucht, ademhalingsproblemen.... Je kan hier zelf voorstellen naar voor brengen mbt ziektes of stoornissen die jou interesseren. 

Hoe kan je kristallen toepassen in je tuin, je woon omgeving, badwater, frigo , planten, bloemen, kruidentuin ....

5. Zaterdag 24/6/2023: 10.00-16.00

 

 

 Wij spreken af aan het Station van Sélestat : 9u45

Wij gaan samen met de bus naar Saint-Marie-aux-Mines waar je een rondleiding krijgt. (22 min rit)

Je kan ten alle tijden zelfstandig de bus terug nemen naar Sélestat (ieder uur)

6. Zondag 25/6/2023: 10.00-18.00

 Wij spreken vrijblijvend af aan het Station van Sélestat of u kan terug naar huis : 9u45

U kan de beurs nogmaals op het gemak bezoeken, toespraken bijwonen, juweeltjes of kristalletjes kopen, genieten van de prachtige beurs, mensen ontmoeten, relaxen in de feng shui gedeeltes, alles nog eens in détail bekijken, 

en indien gewenst kan u mij altijd om raad vragen bij aankopen

Ben je geïnteresseerd, schrijf je zo snel mogelijk in, als je verder nog vragen hebt:

unifiedfields@live.be

Een absolute aanrader voor deze tijd !

Iedereen krijgt na afloop een samenvatting van de workshop.

Energie: 144€

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page