top of page

Workshop: "Psychologie, Alchemie & Crystal Healing"

 

Een "Must" voorbij de hedendaagse nonsense

 

Dit is een workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke healings technieken met het kristallen rijk of gewoon voor iedereen die ervaring/informatie wenst ivm kristallen en er eventueel wenst te dragen en ermee te werken.

Het belooft supper interessant te worden, makkelijk toepasbaar en zeer leerijk.

Een Go Get the Flow of Now, terug naar de natuur....

Kristallen kunnen ons helpen te genezen en te helen, alleen is het niet zo evident om daar mee om te gaan. Ons lichaam zit nu eenmaal complex in mekaar en ziekte is meestal een gevolg van vele patronen en gedachten die we al jaren met ons meedragen. Om onszelf te verlossen van alle oude gewoonten en gedachten hebben we geduld nodig, maar ook heel wat inzicht in onszelf en ons leven.

Kristallen en edelstenen ontstaan aan het oppervlak van onze aarde of in gebergtes, of helemaal ondergronds. Deze gesteenten geven afzonderlijke of gemixte trillingen af en omdat ze direct uit de aarde komen zitten ze vol met pure energie. Juist die energie kunnen wij mensen gebruiken om onbalans in lichaam en/of geest te herstellen. Het is dan noodzakelijk om te leren hoe je jezelf verbindt met de energetische Ley Lijnen onder de aarde om maximaal informatie en energie te kunnen doorsturen.

 

 Alle kristallen of edelstenen hebben invloed op alle afzonderlijke organen. Het gaat erom dat het trillingsniveau van de steen gelijk is aan dat van een bepaald orgaan zodat, wanneer er een onbalans in dat orgaan is, de energie die de steen afgeeft kan helpen om de disbalans weer te herstellen.


Alles is energie, in de vorm van BEWUSTZIJN of PSYCHOLOGIE. Ons lichaam heeft verschillende niveaus waar zich blokkades kunnen voordoen. Zo hebben we een fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch (spiritueel) niveau. Naast ons lichaam hebben we ook nog eens onze omgeving en de invloed die deze kan hebben op onze gedachten en gevoelens.

We weten allemaal dat de aarde, de zeeën, de natuur boordevol toxines zit door wat de mens ervan gemaakt heeft. Op dit moment kunnen we dit overschrijden en dus de elementen in hun herstel brengen wat wereldwijd bezig is en reden voor deze workshop.

Dit betekent letterlijk dat alle mineralen en andere kristallen terug in hun oorspronkelijke kracht worden hersteld waardoor hun capaciteiten en partnerschap verdubbeld.

Het is echter nodig te begrijpen dat je niet zomaar de ene of de andere steen kan toepassen om iemand te genezen of om jezelf op een gezonde trillingsfrequentie te brengen.

In deze workshop leer je om rondom ieder persoon een lichtveld te plaatsen en met iedere chacra of energiewiel afzonderlijk te werken.

Dit betekent dat de PSYCHOLOGIE  om een bepaald orgaan of ziekte te genezen eerst ontrafeld wordt.

 

 

GEEN VOORKENNIS NODIG, VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK. DIT KAN JE VERWACHTEN :

* Jouw eigen energieveld , organen en chacra systeem  worden gezuiverd van toxines en blokkades.

Daarna leer je hoe je uw energie kan reinigenen beschermen tegen negatieve invloeden.

* De psychology van edelstenen leren kennen die de basis van alle soorten genezing verankerd : iedere chacra wordt afzonderlijk behandeld en in relatie gebracht met kristallen. Hoe kan je alchemie toepassen en wat betekent dit letterlijk in praktijk.

* De 12 basis kristallen die verbonden zijn met de 12 energetische centra in jou lichaam komen allemaal aan bod zodanig dat je een idee krijgt van de mogelijkheden van deze 12 kristallen/edelstenen en het bewustzijn/psychologie dat zij dragen.

 

* Toepassings mogelijkheden om fysiek/mentaal herstel te bevorderen.

 

* Voorbeelden om ziektes te genezen : alzheimer, hart-vaat ziektes, beenderstelsel, trauma's, spierziektes, simpele kwalen, haaruitval , klierziektes, vetzucht, ademhalingsproblemen.... Je kan hier zelf voorstellen naar voor brengen mbt ziektes of stoornissen die jou interesseren. 

`

*Hoe kan je kristallen toepassen in je tuin, je woon omgeving, badwater, frigo , planten, bloemen, kruidentuin ....

Ben je geïnteresseerd, schrijf je zo snel mogelijk in door een mailtje te sturen

waarbij je verdere informatie ontvangt :

unifiedfields@live.be

 

10u30-17u30 : Workshop

17u30 - 21u30: Wellness (inbegrepen met uitzondering van slippers/badjas/handdoek)

NRG: 188€

 

 

 

 

 

 

Een absolute aanrader voor deze tijd !

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page